Υπόκλιση Τζειμς σε Ναν: «Ο καλύτερος επιθετικός της λίγκας»

Μάικ Τζέιμς

Υπόκλιση Τζειμς σε Ναν: «Ο καλύτερος επιθετικός της λίγκας»

Νίκος Καλαμπάκας 00:48 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:03 - 30.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς θέλησε να αποθεώσει τον Κέντρικ Ναν μετά το buzzer beater του τελευταίου στην αναμέτρηση Βίρτους - Παναθηναϊκός.

Ο Κέντρικ Ναν έδωσε με buzzer beater μια νίκη στον Παναθηναϊκό που ίσως αποδειχθεί «χρυσή» όσον αφορά την κατάληψη της 2ης θέσης της Euroleague και ο Μάικ Τζέιμς είχε ένα καλό λόγο να πει για τον συμπατριώτη του!

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση γνωρίζει καλά πως είναι να φορτώνεις με πόντους τα αντίπαλα καλάθια και φυσικά πως είναι να «σκοτώνεις» τους αντιπάλους σου σε νεκρό χρόνο.

Ο γκαρντ της Μονακό έχει σημειώσει πολλά μεγάλα καλάθια στην καριέρα του που χάρισαν νίκες στις ομάδες του, οπότε είναι ο πλέον κατάλληλος για να μιλήσει για σουτ που κρίνουν αγώνες.

Έτσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης Βίρτους - Παναθηναϊκός, ο Τζέιμς θέλησε να αποθεώσει τον Κέντρικ Ναν και το έκανε μέσω twitter:

«Το είχε πει ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός της λίγκας», έγραψε ο Τζέιμς και στα σχόλια οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθεώνουν τόσο τον ίδιο, όσο και τον παίκτη της ομάδας τους.

Θυμηθείτε το buzzer beater του Ναν: