Ντελίριο από κόσμο και παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τη Βίρτους (vids, gallery)
i

© Intime

Ντελίριο από κόσμο και παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τη Βίρτους (vids, gallery)

Sportal newsroom 00:24 - 30.03.2024

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην Μπολόνια αποθεώσαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Βίρτους.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 81-79 της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Το τριφύλλι έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα μετά από buzzer beater του Κέντρικ Ναν.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έγιναν ένα κουβάρι και κατευθύνθηκαν προς τον κόσμο. Οι φίλοι του τριφυλλιού αποθέωσαν τους παίκτες και ζητούσαν τον έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Βερολίνο.

Δείτε τα βίντεο του Sportal

Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 79-81: Με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater του Ναν, αγκαλιά με την 2η θέση!

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια

Με μαχητική ψυχή και τεράστια καρδιά ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

Με buzzer beater του ψυχρού εκτελεστή Κέντρικ Ναν οι «πράσινοι» πέρασαν με 81-79 από την ιταλική πόλη και έκαναν τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά και όλους τους φιλάθλους του στην Ελλάδα να παραληρούν για το 7ο ευρωπαϊκό.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 21-11 και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με τη 2η θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει πλέον το 2 στα 2 απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο και την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για να σφραγίσει το καλύτερο δυνατό ζευγάρωμα στα playoffs και βάλει πλώρη για το Βερολίνο.