Το ευχαριστώ του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό για τον Σλούκα! (pic)

Το ευχαριστώ του Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό για τον Σλούκα! (pic)

Ηλίας Λαλιώτης 00:38 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 30.03.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μία ανάρτησή του στο instagram ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό που αποδέσμευσε τον Κώστα Σλούκα.

Με μία ανάρτηση του instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλου γιόρτασε τη νίκη επί τη Βίρτους. Ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες με τον Κώστα Σλούκα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπολόνια, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό που αποδέσμευσε τον Έλληνα γκαρντ.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα του, που τον άφησε ελεύθερο», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο instagram.

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ήταν από τις κινήσεις που άλλαξαν τα δεδομένα στη φετινή Euroleague. Ο Έλληνας γκαρντ αποφάσισε να μεταβεί στο τριφύλλι μετά από μία δεύτερη θητεία που είχε στον Ολυμπιακό και κράτησε τρία χρόνια.

Σλούκας: «Μίλησαν οι χαρακτήρες, καταθέτω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω»!


Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Βίρτους στη Μπολόνια, ωστόσο έσπευσε να αποθεώσει τον Κέντρικ Ναν και τον Μάριους Γκριγκόνις, για τα μεγάλα καλάθια που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» έβαλε τη «σφραγίδα» του στη νίκη επί της Ιταλικής ομάδας, ενώ επισήμανε πως καταθέτει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι ότι έχει και δεν έχει προκειμένου να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR να υλοποιήσει τους στόχους του.

«Ελέγχαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό. Πέρα από κάποια χαζά καλάθια, ήμασταν μπροστά. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας. Σήμερα ήταν πραγματικά σαν παιχνίδι των playoffs. Από εκεί και πέρα, μίλησαν οι χαρακτήρες. Ο Κέντρικ πέτυχε πολύ μεγάλα καλάθια στο τέλος. Πέρα από αυτό όμως, για μένα τεράστιο είναι το γκολ φάουλ που πέτυχε ο Γκριγκόνις νωρίτερα. Ήρθε από το πουθενά και το έβαλε» δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Βίρτους στη συνδρομητική τηλεόραση (NOVA).

Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 79-81: Με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater του Ναν, αγκαλιά με την 2η θέση!