Ιταλίδα δημοσιογράφος σάστισε με τον Ναν: «Έκανες τόσα και έχεις να πεις μόνο ευχαριστώ» (vid)

Ιταλίδα δημοσιογράφος σάστισε με τον Ναν: «Έκανες τόσα και έχεις να πεις μόνο ευχαριστώ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:25 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 30.03.2024

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού AKTOR στη νίκη απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια, όμως μια απάντησή του στο flash interview προκάλεσε αναστάτωση.

Την υπογραφή του Κέντρικ Ναν είχε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR. Το «τριφύλλι» κατάφερε να περάσει από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια, χάρη σε καλάθι του Αμερικανού σκόρερ, στην εκπνοή του αγώνα.

Το τελικό 79-81 φέρνει το «τριφύλλι» σε θέση ισχύος, όσον αφορά όχι μόνο το πλεονέκτημα έδρας, αλλά και την δεύτερη θέση της κατάταξης, δύο στροφές πριν από το τέλος της regular season. Οι εμφανίσεις του Ναν έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό όλης της Ευρώπης, καθώς η δική του παρουσία έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Με το πέρας του αγώνα μάλιστα στην flash interview της Euroleague προκάλεσε... αναστάτωση. Διότι η Ιταλίδα ρεπόρτερ που περίμενε στην flash interview δεν ήταν προετοιμασμένη για την λακωνικότητα του Αμερικανού αρχισκόρερ.

Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!
EUROLEAGUE

01:02 - 30.03.2024

Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!

Ο Κέντρικ Ναν «σαρώνει» με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι «πράσινοι» έχουν κάνει την κίνησή τους για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

«16 πόντους και αν θυμάμαι καλά 5 ασίστ. Είσαι ένας σπουδαίος ηγέτης και δεν προκαλεί έκπληξη, οπότε συγχαρητήρια», του είπε η Ιταλίδα ρεπόρτερ, με τον Ναν να αρκείται στο ευχαριστώ. Κάτι που έφερε την... αντίδρασή της.

«Λες μόνο ευχαριστώ; Έλα τώρα, πες κάτι παραπάνω μετά από αυτή τη νίκη, παρακαλώ», ήταν η απάντησή της, με τον Ναν να εστιάζει στην εμφάνιση του Κώστα Σλούκα. «Ήταν μια εξαιρετική νίκη. Ο Σλούκας μας κουβάλησε σε όλο το παιχνίδι και κάναμε καλή δουλειά, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε. Κάναμε τη δουλειά στο τέλος».