Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!

Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!

Ηλίας Λαλιώτης 01:02 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 30.03.2024

Ο Κέντρικ Ναν «σαρώνει» με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι «πράσινοι» έχουν κάνει την κίνησή τους για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR. Με δικό του buzzer beater το Τριφύλλι επικράτησε με 81-79 της Βίρτους στην Μπολόνια και πάει «καρφί» για τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της EuroLeague.

Ο Αμερικανός έχει έρθει από το NBA και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κυριαρχεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όπως σας έχει ενημερώσει το Sportal εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις επιχειρώντας να κρατήσει τον χαρισματικό σκόρερ και μετά το τέλος της σεζόν.

Κάτι που έμοιαζε αδύνατο όταν ο Ναν ερχόταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και ο ίδιος είχε δηλώσει πως στόχος του είναι να επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εδώ και μερικούς μήνες όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Πολύ μεγάλο το ποσό

Ο ίδιος ο Αμερικανός με δηλώσεις που έχει κάνει δεν αποκλείει την πιθανότητα παραμονής του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα, είναι ηγέτης στην ομάδα του, απολαμβάνει το μπάσκετ που παίζει και την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί το Τριφύλλι και έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης προς τον Κέντρικ Ναν για τα επόμενα δύο χρόνια. Με ένα πολύ μεγάλο ποσό, που ξεπερνά αρκετά τα 2 εκατ. ευρώ που παίρνει ο Αμερικανός για τη φετινή σεζόν.

Πλέον, η... μπάλα είναι στα χέρια του Αμερικανού σκόρερ, ο οποίος θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του το επόμενο διάστημα.

Το ερώτημα είναι αν ο Ναν θα θέλει κάποιο NBA-out σε περίπτωση που θελήσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό AKTOR.