Χαμός στα Τρίκαλα για την κούπα του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (vid)
i

© prtscr

Χαμός στα Τρίκαλα για την κούπα του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (vid)

Sportal newsroom 23:34 - 30.05.2023

Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχτηκαν το τρόπαιο του πρωταθλήματος της που ταξίδεψε στα Τρίκαλα, δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/5) το τρόπαιο της ΑΕΚ ταξίδεψε στα Τρίκαλα και εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης ήταν εκεί για να το υποδεχτούν, δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα.

Με καπνογόνα, συνθήματα και τον ύμνο της ομάδας να ακούγεται ασταμάτητα επικράτησε ο απόλυτος πανικός στην πόλη της δυτικής Θεσσαλίας για την κούπα της πρωταθλήτριας Ελλάδας 2022-23.

Το τρόπαιο του πρωταθλήματος Ελλάδας θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή μία οικογένεια).

Από 'κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρίσκεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου στην Ζάκυνθο και θα εκτίθεται για τους φίλους της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Ποπολάρος».

Tags: