Πήλιος: «Θαυμάζω Μαρσέλο και Τσιμίκα» (vid)

Σταύρος Πήλιος

i

© intime

Πήλιος: «Θαυμάζω Μαρσέλο και Τσιμίκα» (vid)

Sportal newsroom 20:29 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 30.05.2023

Ο Σταύρος Πήλιος, που πλέον πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα ινδάλματα του, τα οποία δεν είναι άλλα από τον Μαρσέλο και τον Κώστα Τσιμίκα.

Η ΑΕΚ κατόπιν της εισήγησης του Ματίας Αλμέιδα κυνηγούσε ήδη εδώ και αρκετούς μήνες τον Σταύρο Πήλιο από τα Γιάννενα. Και παρότι είχαν μπει στο παιχνίδι και άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, η Ένωση έφτασε σήμερα (30/5) σε συμφωνία με τον ΠΑΣ για την απόκτηση του 23χρονου ακραίου μπακ. Κάτι που πάλευε καιρό, όπως ήδη είχατε διαβάσει στο Sportal.gr. Μάλιστα ήταν και επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Πήλιος πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω των οποίων κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει πάνω του το βλέμμα του Ματίας Αλμέιδα. Και φυσικά η μεταγραφή του θα επισημοποιηθεί με την ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ όταν θα ανοίξει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. 

Δεν ειπώθηκε τίποτα αγωνιστικό από τον Μελισσανίδη, που να μην έχει συζητηθεί ήδη με τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:33 - 30.05.2023

Δεν ειπώθηκε τίποτα αγωνιστικό από τον Μελισσανίδη, που να μην έχει συζητηθεί ήδη με τον Αλμέιδα

Ο Μελισσανίδης εκτός των άλλων έδωσε χθες και ένα στίγμα για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τα νέα σεζόν και όλα όσα είπε είχαν πρώτα τεθεί επί τάπητος με τον Αλμέιδα

Ο Πελάδο έχει μελετήσει πολύ καθ' όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν και έδωσε αμέσως το πράσινο φως για την απόκτηση του. Μάλιστα, θεωρεί πως είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να έχει τεράστια εξέλιξη στην ΑΕΚ. Και ποιος ξέρει ίσως να φτάσει στο επίπεδο τω ινδαλμάτων του. Του ενός τουλάχιστον που είναι πιο ρεαλιστικό.

Τα ινδάλματα του 23χρονου ακραίου μπακ είναι δύο παίκτες που αμφότεροι έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Φάληρο, καθώς ήταν παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα και τον Μαρσέλο, που όπως είχε πει και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στην «Αθλητική Κυριακή», τους θαυμάζει. Και μπορεί το παράδειγμα του Μαρσέλο να είναι απλησίαστο, αλλά αυτό του Κώστα Τσιμίκα όχι...