«Ο Πινέδα είναι εξαιρετική εναλλακτική για τη Ρίβερ Πλέιτ»
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

«Ο Πινέδα είναι εξαιρετική εναλλακτική για τη Ρίβερ Πλέιτ»

Κώστας Τσίλης 17:45 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 27.02.2024

Οι Αργεντινοί βάζουν ακόμα μια φορά την Ρίβερ Πλέιτ στο κυνήγι για την απόκτηση του Πινέδα

Στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως όσο θα περνούν οι μέρες μέσα στο καλοκαίρι, τόσο θα αυξάνονται και τα σενάρια και πιθανότατα οι «μνηστήρες» για τον Ορμπελίν Πινέδα. Αυτή τη φορά πάντως, το σενάριο που έρχεται από την Αργεντινή, αναφέρει έναν μνηστήρα που είχε εμφανιστεί και πριν από μερικούς μήνες. Οι Αργεντινοί βάζουν ξανά τη Ρίβερ Πλέιτ στο παιχνίδι για τον Μεξικανό χαφ. 

Η επιμονή του Μελισσανίδη στο «κεραμίδι», τον έκανε κορυφαίο στην ιστορία της ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

12:24 - 30.05.2023

Η επιμονή του Μελισσανίδη στο «κεραμίδι», τον έκανε κορυφαίο στην ιστορία της ΑΕΚ

Οι μεγάλες ομάδες τρέφονται από τους τίτλους, αλλά ο Μελισσανίδης ήξερε και ξέρει καλά, πως οι πραγματικά μεγάλοι σύλλογοι στηρίζονται μόνο πάνω στις υποδομές και σ' αυτό επέμενε και επιμένει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Σύμφωνα μ' ένα πολύ μεγάλο ρεπορτάζ της balonlatino.net για όλες τις κινήσεις που ενδεχομένως θα κάνουν οι Μιλιονάριος στην μεταγραφική αγορά. Και όταν φτάνει στον Πινέδα, ο τίτλος είναι «μπορεί να έρθει στη Ρίβερ». Ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι μια πολύ καλή εναλλακτική ο Μεξικανός προκειμένου η ομάδα να παίξει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. 

Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από το Μεξικό, σύμφωνα με τις οποίες ο Πινέδα, αναμένεται να έχει πολλές προτάσεις τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την πατρίδα του. Και καταλήγει το ρεπορτάζ πως «παρόλο που ο Μεξικανός θέλει να συνεχίσει να παίζει στην ελίτ και στην Ευρώπη, δεν θα ήταν καθόλου παράλογο να αποφασίσει να γίνει μέλος ενός από τους πέντε πιο σημαντικούς και παραδοσιακούς συλλόγους στην Αμερική»