Συγκίνηση στα θυρανοίξια στο παρεκκλήσι της «OPAP Arena» (vid)

Συγκίνηση στα θυρανοίξια στο παρεκκλήσι της «OPAP Arena» (vid)

Sportal newsroom 11:41 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 30.05.2023

Το απόγευμα της Δευτέρας (29/05), τελέστηκαν με λαμπρότητα τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της του Θεού Σοφίας και του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Λουκά του εν Στειρίω, το οποίο βρίσκεται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με την παρουσία τόσο του Δημήτρη Μελισσανίδη, όσο και όλων των μελών της διοίκησης της ΑΕΚ, τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/05) η Ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Σοφίας - Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Από την πρώτη στιγμή και μεταφράζω τα λόγια του, τα οποία μοιράστηκε με εμένα, όπου με τιμά με φιλία: «Θέλω να κάνω στον χώρο αυτόν το Ναό της Αγίας Σοφίας και Οσίου Λουκά. Να κάνω ένα παρεκκλήσι, για να συνδέεται με τις ρίζες που συνδέεται η ομάδα μας, αυτό το ιστορικό σωματείο με την Πίστη μας». Θέλω λοιπόν να του πω ότι είναι Άξιος! Να θυμάστε πάντοτε ότι αυτό που ξεχωρίζει στην ΑΕΚ είναι η σχέση με τον Θεό και η σχέση με την εκκλησία. Ο συμβολισμός είναι μεγάλος. Ο χώρος αυτός αποκτά μία ιερότητα. Να είστε όλοι ευλογημένοι. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε. Να τιμούμε την ΑΕΚ μας. Άξιος πρόεδρε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, κ. Γαβριήλ.

Την Ακολουθία των Θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους για τη φετινή χρονιά και τους στόχους της επόμενης.

«Θα κάνουμε όσες μεταγραφές ζητήσει ο προπονητής»

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, ετοίμασε μία εκδήλωση, στην οποία άνοιξε χαρτιά του. Συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκδήλωσης ο Μελισσανίδης πήρε το μικρόφωνο και ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του και την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει και το πρωτάθλημα και το γήπεδο δικό της. Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας και τι σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδό μας και μετά ό,τι θέλετε να μας ρωτήσετε. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε, τέσσερις, πέντε μεταγραφές, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Ατάκες «φωτιά» από Μελισσανίδη για αντιπάλους και Αυγενάκη με «Μάπετ Σόου» και «πεπόνια»: «Εμείς είμαστε Τζαμπασοφιά;»

Επιπλέον, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε και για όσα ακούστηκαν για τη διαιτησία αλλά και για τον κορονοϊό που κατηγόρησαν κάποιοι την ΑΕΚ ότι κόλλησε τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας «Muppet Show» όσους τα λένε, ενώ επιτέθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη τονίζοντας πως είναι ο χειρότερος στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Μεταξύ άλλων, το αφεντικό της Ένωσης ξεκαθάρισε πως θα πάρει αυστηρά και σκληρά μέτρα για να περιορίσει τα άσχημα περιστατικά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.