Η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για Περιστέρι - Αρνητική απάντηση από Ατρόμητο κι αστυνομία
i

Οπαδοί ΑΕΚ/©Intime

Η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για Περιστέρι - Αρνητική απάντηση από Ατρόμητο κι αστυνομία

Sportal newsroom 13:16 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 01.02.2023

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο αίτημά τους για εισιτήρια στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ζήτησαν επίσημα εισιτήρια από τον Ατρόμητο για το μεταξύ τους παιχνίδι για την 21η αγωνιστική την Κυριακή (05/02, 17:30). 

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς ο Ατρόμητος ξεκαθάρισε, στην τελευταία σύσκεψη ασφαλείας που έλαβε χώρα την Δευτέρα (30/01), πως δικαίωμα εισόδου, αλλά και αγοράς συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας της ομάδας. 

ΑΕΚ: Εκτός με Ατρόμητο, φουλ για Ολυμπιακό ο Φερνάντες (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:31 - 01.02.2023

ΑΕΚ: Εκτός με Ατρόμητο, φουλ για Ολυμπιακό ο Φερνάντες (vids)

Ατομικό πρόγραμμα για τον Πάολο Φερνάντες, που θα μείνει εκτός για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο προκειμένου να είναι έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Αποφόρτιση ο Μουκουντί.

Αρνητική ήταν και η εισήγηση της αστυνομίας στην πρόταση της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ατρόμητος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και η σημερινή απόφαση του ΔΣ να μην παραχωρήσει εισιτήρια στην ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο πλαίσιο. 

Το ίδιο συνέβη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επιπλέον, τα επεισόδια που έγιναν με τον Άρη, εκεί που είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να μην δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς σε τέτοιου είδους ματς ώστε να αποφύγουμε την παραμικρή υποψία επεισοδίων.