ΑΕΚ: Εκτός με Ατρόμητο, φουλ για Ολυμπιακό ο Φερνάντες (vids)
i

Πάολο Φερνάντες / © Intime

ΑΕΚ: Εκτός με Ατρόμητο, φουλ για Ολυμπιακό ο Φερνάντες (vids)

Κώστας Τσίλης 12:31 - 01.02.2023

Ατομικό πρόγραμμα για τον Πάολο Φερνάντες, που θα μείνει εκτός για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο προκειμένου να είναι έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Αποφόρτιση ο Μουκουντί.

Προσέχει για να έχει ο Ματίας Αλμέιδα με τον Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός  δεν φόρτσαρε στην προπόνηση της Τετάρτης (1/2). 

Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα μείνει εκτός για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (5/2, 17:30) στην 21η αγωνιστική της Super League, με σκοπό να είναι έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (9/2, 20:30) με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena.

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να ρισκάρει τη (μη) συμμετοχή του Φερνάντες με τους «ερυθρόλευκους», ποντάροντας προφανώς στα όσα μπορεί να του δώσει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων. 

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μουκουντί, το έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.