ΑΕΚ: Σε μεγάλα κέφια ο Μελισσανίδης, έδωσε ρεσιτάλ με ποντιακούς χορούς (vids)
i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©intime

ΑΕΚ: Σε μεγάλα κέφια ο Μελισσανίδης, έδωσε ρεσιτάλ με ποντιακούς χορούς (vids)

Κώστας Τσίλης 22:22 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 31.01.2023

Σε μεγάλα κέφια ο Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ και έσυρε τον χορό σε ποντιακούς ρυθμούς

'Ηδη από νωρίς το μεσημέρι, όταν και ήταν αυτός που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δείξει πως βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση. 

Κάτι απολύτως λογικό άλλωστε, βλέποντας την ομάδα του να έχει ανέβει στην κορυφή. Και λίγες ώρες μετά, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ήταν ο εκφραστής στο κέφι της εκδήλωσης της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Παλαιμάχων. 

Ο Μελισσανίδης ήταν συνεχώς χαμογελαστός και αστειευόταν συνεχώς με όλους. Ενώ δεν δίστασε να σηκωθεί από το τραπέζι του και να σύρει τον χορό σε ρυθμούς ποντιακούς. Πρώτα με τον Ηλία Ατματσίδη και μετά ακόμα και με τον συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα, Ομάρ Ζαρίφ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μελισσανίδης δεν αντιστέκεται στον πειρασμό να χορέψει ποντιακά. Το είχε κάνει και την βραδιά των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, πριν τα μέλη των Ποντιακών Ενώσεων βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να χορέψουν στο πλαίσιο του προγράμματος εκείνης της εκδήλωσης.