Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα για όλους και εμείς τα παιδιά της»
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα για όλους και εμείς τα παιδιά της»

Κώστας Τσίλης 20:16 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 31.01.2023

Ο Αλμέιδα έδωσε το παρών στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ και έκανε μια συγκλονιστική ομιλία

Είναι αλήθεια πως ο Ματίας Αλμέιδα αισθάνεται όλο και περισσότερο όχι απλώς ένα μέλος, αλλά ένα κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΚ. Εξάλλου το έδειξε και με την υπογραφή ενός νέου μακροχρόνιου συμβολαίου με την Ένωση. Και στην αποψινή του παρουσία στην γιορτή των Παλαιμάχων της ΑΕΚ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, ο Αλμέιδα μίλησε για έναν σύλλογο που είναι σαν πατέρας και για το πόσο πολύ θα ήθελε να ζούσε ο δικός του πατέρας, για να τον δει ως μέλος αυτού του κλαμπ.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του κλαμπ για την πρόσκληση. Δίνω μεγάλη σημασία σε τέτοιες γιορτές υπήρξα ποδοσφαιριστής , και σήμερα είμαι προπονητής. Ειναι πολύ ωραίο να συμβαίνουν τέτοιες γιορτές. Δίνω μεγάλη σημασία στην πρόσκληση. Συγκινούμαι όταν τιμώνται ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν πια. Άκουσα πως ο πρόεδρος θα σας παρέχει εγκαταστάσεις και αυτό ειναι πολύ ευχάριστο. Είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση στα πρόσωπα σας. Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα ως ξένοι σε μικρό διάστημα, αλλά ξέρω πώς όταν βρίσκεσαι με εκείνους που έγραψαν ιστορία, γίνεσαι οικογένεια. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι πατέρας, η μητέρα για όλους και εμείς τα παιδιά της. Ελπίζω να γράψουμε και εμείς ιστορία, όπως εσείς. Η Ένωση μας κάνει πιο δυνατούς. Έχω χάσει τον πατέρα μου στην πανδημία και πραγματικά θα ήθελα να ήταν εδώ για να με έβλεπε να είμαι εδώ μέλος αυτού του κλαμπ. Μακάρι η επόμενη συνάντηση να είναι για να γιορτάσουμε κάτι σημαντικό όλοι μαζί»

Το παρών στην εκδήλωση δίνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα παραχωρήσει χώρο στον σύνδεσμο Παλαιμάχων της ΑΕΚ. Ενώ το παρών επί της ουσίας δίνει ολόκληρη η οικογένεια της Ένωσης. Ο Αλμέιδα μαζί μ’ όλο το τιμ του, ο Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Μπρούνο Άλβες, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Ράντεκ Κουχάρσκι, ο Γιώργος Κοσμάς και ο Δημήτρης Ναλιτζής. Αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Θωμάς Μαύρος, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο Χρήστος Κωστής και ο Νίκος Πανταζής.