Ο Άγιαξ επιστρέφει τα εισιτήρια στους οπαδούς μετά τον ιστορικό αποκλεισμό από ερασιτεχνική ομάδα: «Είμαστε ντροπιασμένοι» (vid)

Οπαδοί Άγιαξ

i

PrtScr

Ο Άγιαξ επιστρέφει τα εισιτήρια στους οπαδούς μετά τον ιστορικό αποκλεισμό από ερασιτεχνική ομάδα: «Είμαστε ντροπιασμένοι» (vid)

Κώστας Τόπας 14:12 - 22.12.2023

Η διοίκηση του Άγιαξ αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα τα οποία δαπάνησαν οι οπαδοί του για να παρακολουθήσουν τον αποκλεισμό του Αίαντα από το κύπελλο Ολλανδίας, από ερασιτεχνική ομάδα.

Ο Άγιαξ θα επιστρέψει τα χρήματα που ξόδεψαν οι οπαδοί για τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Χέρκουλες, στον οποίο ο Αίαντας αποκλείστηκε απροσδόκητα στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ολλανδίας.

«Ήταν μια τεράστια αποτυχία από την πλευρά της ομάδας και ο σύλλογος μοιράζεται τον πόνο αυτού του παιχνιδιού με τους φιλάθλους. Ντρεπόμαστε», αναφέρει ένα σημείωμα που έστειλε ο Άγιαξ σε φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Ουτρέχτη για να δουν την ομάδα να αποκλείεται από τη διοργάνωση από ερασιτεχνική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά, σε περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας, που ο Άγιαξ αποκλείστηκε από ερασιτεχνική ομάδα από το Κύπελλο Ολλανδίας.

Στο τέλος του παιχνιδιού, ο Ρένε Βαν Ντερ Κρόϊ, προπονητής της Χέργκουλες, μετάνιωσε για τη στάση των αντιπάλων. «Ξέρετε πόσοι άνθρωποι από τον Άγιαξ με συνεχάρησαν μετά το παιχνίδι; Μηδέν! Καταλαβαίνω ότι οι παίκτες ντρέπονται και δεν το κάνουν, αλλά ούτε ένα άτομο στο τεχνικό τιμ ή τη διοίκηση... Είναι λυπηρό να προέρχεται από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο», είπε.