Αποκλεισμός - σοκ για τον Άγιαξ του Βαλκάνη στο Κύπελλο Ολλανδίας από... ερασιτεχνική ομάδα

Αποκλεισμός σοκ για τον Άγιαξ του Βαλκάνη.

i

Gettyimages

Αποκλεισμός - σοκ για τον Άγιαξ του Βαλκάνη στο Κύπελλο Ολλανδίας από... ερασιτεχνική ομάδα

Ιάσονας Τσίλης 22:32 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 21.12.2023

Το απόλυτο κάζο υπέστη ο Άγιαξ. Η ομάδα του Μιχάλη Βαλκάνη, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ολλανδίας, πέφτοντας... θύμα της ερασιτεχνικής Χέρκουλες, η οποία τον κέρδισε 3-2, στην έκπληξη της χρονιάς μέχρι στιγμής!

Πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του και να βελτιώνει αισθητά την εικόνα και τα αποτελέσματα του, ο Άγιαξ βίωσε μια ακόμα... μαύρη σελίδα στη φετινή σεζόν.

Ο Αίαντας, με τον Μιχάλη Βαλκάνη στον πάγκο, εξαιτίας της άδειας του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, κατάφερε να αποκλειστεί στο Κύπελλο Ολλανδίας από την Χέρκουλες, μια ερασιτεχνική ομάδα, κάτι που συμβαίνει μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Ο Άγιαξ έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, στο 16' συγκεκριμένα, ενώ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 66', με τον αποκλεισμό να είναι... προ των πυλών.

Η ομάδα του Βαλκάνη κατάφερε να μειώσει με τον Μπρόμπεϊ στο 83' και να ισοφαρίσει στο 89' με τον Άκπομ και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι όδευε προς την παράταση.

Η Χέρκουλες ωστόσο είχε... άλλη άποψη και πέτυχε γκολ με τον Γκρότενμπεργκ στο 93', ρίχνοντας τον Αίαντα στο καναβάτσο και υπογράφοντας, ίσως την έκπληξη της χρονιάς ως τώρα.