Φερεντσβάρος: «Η χειρότερη κλήρωση μετά τον Άγιαξ ο Ολυμπιακός, χάρηκαν οι οπαδοί μας με τη μονομαχία»

Φερεντσβάρος: «Η χειρότερη κλήρωση μετά τον Άγιαξ ο Ολυμπιακός, χάρηκαν οι οπαδοί μας με τη μονομαχία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:50 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 18.12.2023

Ο αρχηγός της Φερεντσβάρος Ντένις Ντιμπούς μίλησε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Conference League.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει τη Φερεντσβάρος στα playoffs με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa Conference League.

Ο 33χρονος Ούγγρος γκολκίπερ μίλησε για την κλήρωση και στάθηκε στη δυναμική των Πειραιωτών, αλλά και στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Ο Ντιμπούς, μάλιστα, ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσαν να έχουν μετά τον Άγιαξ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι μετά τον Άγιαξ πήραμε την ομάδα με τη δεύτερη μεγαλύτερη ιστορία και όνομα στο στη διοργάνωση, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για κορυφαία ελληνική ομάδα, ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια είναι εγχώριοι πρωταθλητές και κανονικά παίζουν στο Champions League.

Είναι αλήθεια ότι αυτή η ηγεμονία έχει καταρριφθεί από τότε, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια σοβαρή δύναμη στο ποδόσφαιρο. Κατά τη γνώμη μου, οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι με τη μονομαχία, ένα ταξίδι στην Αθήνα μπορεί να είναι εξαιρετικά ατμοσφαιρικό, για να μην αναφέρω ότι ο Ολυμπιακός φημίζεται για τη βάση των οπαδών του.

Μας περιμένει μια δύσκολη μονομαχία, αλλά πιστεύω ότι μετά από μια καλή προετοιμασία θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, αφού είμαστε η Φερεντσβάρος!».

Ο αθλητικός διευθυντής Ταμάς Χαϊνάλ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να κυλήσει ομαλά η χειμερινή προετοιμασία.

«Πήραμε έναν πολύ ελκυστικό, πολύ δυνατό αντίπαλο στο πρόσωπο του Ολυμπιακού. Από τους πιθανούς αντιπάλους είναι από τους πιο δυνατούς, πρέπει να προετοιμαστούμε, όσο το δυνατόν περισσότερο για να προχωρήσουμε.

Ο αγώνας απέχει σχεδόν δύο μήνες. Το πιο σημαντικό τώρα είναι οι παίκτες να ξεκουραστούν και να επαναφορτιστούν. Χρειαζόμαστε καλή χειμερινή προετοιμασία, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες, είναι σημαντικό να είμαστε σε καλή φόρμα».