Χαμός με καπνογόνα και συνθήματα από τους οπαδούς του Άγιαξ στο προπονητικό πριν το « Klassieker» (vid)

Προπόνηση Άγιαξ

i

© PrtScr

Χαμός με καπνογόνα και συνθήματα από τους οπαδούς του Άγιαξ στο προπονητικό πριν το « Klassieker» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:39 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 23.09.2023

Οι φίλοι του Άγιαξ θέλησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας, ενόψει και του πολύ σημαντικού ντέρμπι απέναντι στη Φέγενορντ, την ερχόμενη Κυριακή (24/9).

Ευρωπαϊκή δράση τέλος για τον Άγιαξ, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στο ολλανδικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο «De Klassieker». Ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League έχει πολύ μεγάλο ντέρμπι αυτήν την Κυριακή (24/9) κόντρα στην Φέγενορντ, το οποίο εφόσον χάσει θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στον σύλλογο από το Άμστερνταμ και φυσικά και στον προπονητή του, Μόρις Στέιν, του οποίου η «καρέκλα ήδη τρίζει».

Να θυμίσουμε πως ο «Αίαντας» έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, βρισκόμενος στη 12η θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Όπως διαπιστώνεται κι από το παρακάτω βίντεο, στην τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο παιχνίδι οι φίλοι του Άγιαξ μετέτρεψαν το προπονητικό κέντρο σε μία μικρή «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», με σκοπό να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες.

Οι περισσότεροι στον σύλλογο ζουν και αναπνέουν για κάτι τέτοιου είδους ντέρμπι, καθώς το ενδεχόμενο ήττας θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

Προπονητής Άγιαξ: «Ίσως χρειαστεί να αρκεστούμε στην ισοπαλία»

Ο προπονητής του Άγιαξ, Μορίς Στάιν, πριν το ντέρμπι με την Φέγενορντ έκανε δηλώσεις που σίγουρα θα σχολιαστούν στην Ολλανδία, καθώς υποστήριξε πως η ομάδα του ίσως χρειαστεί να αρκεστεί στην ισοπαλία. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός προέβη σε κάποιες αρκετά αμφιλεγόμενες δηλώσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφερόμενος στο «De Klassieker».

«Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τη Φέγενορντ, αλλά θέλω να είμαι ρεαλιστής. Αν μοιάζει ότι δεν μπορούμε να την νικήσουμε, ίσως θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ισοπαλία. Αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στην έδρα μας, είναι σίγουρο», δήλωσε αναλυτικά.

Ο Άγιαξ δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο ούτε στο Europa League, όπου ήρθε ισόπαλος με τη Μαρσέιγ με 3-3 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», αν και προηγήθηκε με 2-0. Η επόμενη αγωνιστική θα φέρει τον «Αίαντα» στην Opap Arena όπου θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΑΕΚ, που πήρε τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μπράιτον.

Ο Ανιγκό κέρδισε τη «δικαστική μάχη» με τη Μαρσέιγ και αναγκάζει τους Μασσαλούς να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό!
EUROPA LEAGUE

11:20 - 23.09.2023

Ο Ανιγκό κέρδισε τη «δικαστική μάχη» με τη Μαρσέιγ και αναγκάζει τους Μασσαλούς να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Ολυμπιακού, Ζοζέ Ανιγκό, κέρδισε τη δικαστική μάχη που βρισκόταν σε εξέλιξη απέναντι στη Μαρσέιγ και αναγκάζει έτσι τη γαλλική ομάδα να πληρώσει σε εκείνον ένα πολύ υψηλό ποσό.

Ο Ολλανδός ήρθε φέτος το καλοκαίρι από τη Σπάρτα Ρότερνταμ και πολλοί είναι αυτοί που ήδη θεωρούν πως δεν κάνει για το επίπεδο του Άγιαξ και πως η νοοτροπία του αρμόζει σε μικρότερες ομάδες.