Ατρόμητος: Πήρε δανεικό τον Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό
i

© Intime

Ατρόμητος: Πήρε δανεικό τον Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 01:48 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 02:09 - 01.02.2023

Ατρόμητος και Αγκιμπού Καμαρά θα πορευτούν μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό στην ομάδα του Περιστερίου στην «εκπνοή» της μεταγραφικής περιόδου.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγκιμπού Καμαρά, αφού ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την ομάδα των δυτικών προαστίων για το δανεισμό του 21χρονου χαφ. 

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν έπαιρνε φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πειραιά και έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο, μια ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση της Super League και έχει ανταγωνισμό στο ρόστερ της. 

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα δεν ήταν στις προτεραιότητες του Μίτσελ και οι «ερυθρόλευκοι» έκριναν ότι οι Περιστεριώτες είναι καλή περίπτωση ώστε ο Καμαρά να πάρει συμμετοχές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να είναι ενεργός. 

Την περσινή σεζόν ο Καμαρά είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, 10 αγώνες του Europa League και 2 στα προκριματικά του Champions League. Φέτος ωστόσο η πορεία του δεν ήταν η ίδια για τον Ολυμπιακό, αφού έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε 6 ματς της Super League, 3 του Europa και 1 στα προκριματικά του Champions League.

Ο Αγκιμπού Καμαρά υπέγραψε στους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2021. Πέρυσι ήταν από τις ευχάριστες αποκαλύψεις της ομάδας του Πειραιά, η οποία του έχει προσφέρει τετραετές συμβόλαιο. 

Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός ήταν σε συζητήσεις και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία ενδιαφέρθηκε για τον μέσο από τη Γουινέα, όμως τελικά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία κι έτσι επωφελήθηκε ο Ατρόμητος ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή.