Θέλει τον Αγκιμπού Καμαρά η Μακάμπι Τελ Αβίβ
i

Αγκιμπού Καμαρά / © Intime

Θέλει τον Αγκιμπού Καμαρά η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:04 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 30.01.2023

Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, εμπλέκονται στα ρεπορτάζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με Ισραηλινό ρεπόρτερ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να κλείσει τα όποια κενά έχει στο ρόστερ της και η προσπάθεια αυτή μοιάζει να συνδέεται έντονα με το όνομα «Ολυμπιακός». Αφενός, ο σύλλογος της ομώνυμης πόλης φαίνεται να έχει στο στόχαστρο τον Αγκιμπού Καμαρά, με τον έγκριτο ρεπόρτερ, Ραζ Αμίρ, να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με το κλαμπ, για την παραχώρηση του παίκτη.

Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Κανός για τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:52 - 30.01.2023

Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Κανός για τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχι Κανός φτάνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας (30/01). Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έρχεται προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στους «ερυθρόλευκους».

Η ελληνική μεριά δεν είναι αντίθετη με τη μεταγραφή του παίκτη, ωστόσο το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου υποστηρίζει πως δεν εξαρτάται μόνο από εκείνη. Το τελικό «ναι» θα πρέπει να δοθεί από τον Καμαρά, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του επιθετικού μέσου. Ο 21χρονος παίκτης αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι του 2021. Ενώ στην αρχή ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς, στην πορεία έχασε έδαφος και εν τέλει έμεινε εκτός βασικών επιλογών τόσο από τον Πορτογάλο, όσο και από τους Κάρλος Κορμπεράν και Μίτσελ.

Την ίδια ώρα, το ρεπορτάζ εμπλέκει και τον πρώην «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, τονίζοντας πως πλέον δεν είναι στην ευχέρεια του Ολυμπιακού, αφού ο 21χρονος επέστρεψε στη Μαρσέιγ και οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν εκεί. Πάντως και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει ο πάλαι ποτέ εξτρέμ των Πειραιωτών να δώσει το οκ.