Αγωνία για τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αμφίβολοι για τον ΟΦΗ Παντελάκης και Καραχάλιος.

i

©intime

Αγωνία για τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Sportal newsroom 21:08 - 27.03.2023

Ο Θανάσης Στάικος περιμένει τους Παντελάκη, Καραχάλιο, Νίνη για το αν θα είναι διαθέσιμοι στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φουλάρει για τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες επέστρεψαν από το διήμερο ρεπό, όπως επέστρεψε και ο τεχνικός Θανάσης Στάικος μετά τη φοίτηση στην Α’ φάση της σχολής UEFA Pro.

Οι Καραχάλιος, Παντελάκης και Νίνης ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, η κατάστασή τους θ’ αξιολογείται καθημερινά κι ανάλογα θα αποφασιστεί αν κάποιος μπορεί να μπει στην αποστολή και ν’ αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Οι ελίτ διαιτητές, τα αίματα, η καταγγελία - Το χρονικό της τετράωρης συνάντησης που είχε πολλές εντάσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:28 - 27.03.2023

Οι ελίτ διαιτητές, τα αίματα, η καταγγελία - Το χρονικό της τετράωρης συνάντησης που είχε πολλές εντάσεις

Οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλου και ο Άρης απαίτησαν από Μπένετ και Μπαλτάκο καλύτερους διαιτητές, αλλά η ατμόσφαιρα εξακολουθεί να μυρίζει μπαρούτι. Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση από Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Σήμερα, παράλληλα, δεν γυμνάστηκε ο Λέο και ίσως να μην κάνει προπόνηση ούτε αύριο. Δεν έχει, όμως, κάτι ανησυχητικό και λογικά θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Στα ευχάριστα νέα είναι ότι ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα οι Κόντε, Μορέιρα και Λώλης, με τον Ισπανό επιθετικό να έχει πιθανότητες για την αποστολή.