Εριξε την «βόμβα» ο Αγουέρο για το μέλλον του Μέσι: «Νομίζω ότι θα αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα» (vid)

Σέρχιο Αγουέρο & Λιονέλ Μέσι

i

Σέρχιο Αγουέρο & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Gustavo Pagano/Getty Images/Ideal Images

Εριξε την «βόμβα» ο Αγουέρο για το μέλλον του Μέσι: «Νομίζω ότι θα αποσυρθεί στην Μπαρτσελόνα» (vid)

Κώστας Τόπας 09:15 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 24.03.2023

Την πεποίθησή του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για να ολοκληρώσει την καριέρα του, εξέφρασε ο πρώην συμπαίκτης του «Pulga», Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Σέρχιο Αγουέρο, εμβληματικός πρώην επιθετικός της Εθνικής Αργεντινής, έριξε μια βόμβα σχετικά με το μέλλον του αστέρα της Ροζάριο και του στενού του φίλου, Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα τόνισε ότι πιστεύει πως ο 35χρονος Αργεντινός της Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να αποσυρθεί στη Μπαρτσελόνα και μάλιστα έσπευσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα να τον υπογράψει.

Ο Σκαλόνι πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Αργεντινής με σύνθημα για τον Μέσι (vid)
REST OF THE WORLD

09:06 - 24.03.2023

Ο Σκαλόνι πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Αργεντινής με σύνθημα για τον Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Σκαλόνι πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε τους οπαδούς της Αργεντινής με σύνθημα για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την αποθέωση των συμπατριωτών του.

«Πιστεύω ότι ο Λαπόρτα πρέπει να υπογράψει τον Λέο. Για μένα, πρέπει να κάνει προσπάθεια για να τον φέρει πίσω. Ο Λέο γεννήθηκε στη Βαρκελώνη. Θα πρέπει να αποσυρθεί στη Μπαρτσελόνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέσι σε μια συνομιλία με τον Ιμπάι Λάνος και τον Ζεράρ Πικέ στη Kings League.

Την ίδια ώρα που το μέλλον του Αργεντινού στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αβέβαιο. Το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα  ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και το μέλλον του Αργεντινού αστέρα στη γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται στον αέρα τους τελευταίους μήνες. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 έχει συνδεθεί με την επιστροφή στη Μπαρτσελόνα, καθώς και με έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον από το MLS και τη Σαουδική Αραβία.