Η αποστολή της Άιντραχτ για Τούμπα - Εκτός έμεινε ο Γκέτσε λόγω... γέννας

Μάριο Γκέτσε

i

© Photo by Selim Sudheimer/Getty Images

Η αποστολή της Άιντραχτ για Τούμπα - Εκτός έμεινε ο Γκέτσε λόγω... γέννας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:59 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 04.10.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για να την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είναι έτοιμη για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριο Γκέτσε.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Αμπερντίν, η Άιντραχτ είναι έτοιμη για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο το 2/2. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τους Γερμανούς στην Τούμπα (5/10, 22:00), η οποία αναμένεται κατάμεστη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Conference League. Η αντίπαλος του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία τελευταία προπόνηση στην Φρανκφούρτη, με τον Ντίνο Τοπμέλερ να γνωστοποιεί την αποστολή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός «μάχης» τέθηκε ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος παρέμεινε στη χώρα του για τη γέννηση του παιδιού του. Παράλληλα, εκτός είναι και ο Αλάριο, ο οποίος ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς αλλά και ο Μαξ. Τέλος, όπως ήταν ήδη γνωστό νοκ-άουτ τέθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Ρόντε που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά η αποστολή της Άιντραχτ:

Τραπ, Γκραλ, Γκαουερ, Πάτσο, Κοχ, Σμολτσιτς, Χασέμπε, Τσάντλερ, Μπούτα, Ενκουνκου, Τούτα, Μπάουμ, Γιακιτς, Σαΐμπι, Σκίρι, Λάρσον, Εντιμπέ, Ααρονσόν, Κνάουφ, Μαρμούς, Ενγκάνκαμ, Χάουγκε, Φέρρι.