Νίκη με δυσκολία για την Άιντραχτ - Σπουδαία νίκη για την Λέγκια Βαρσοβίας
i

©Glomex

Νίκη με δυσκολία για την Άιντραχτ - Σπουδαία νίκη για την Λέγκια Βαρσοβίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:44 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 21.09.2023

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την Αμπερντίν με 2-1. Την ίδια ώρα η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα με 3-2.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2-1

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε εντός έδρας με δυσκολία την Αμπερντίν με 2-1, για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.  

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με τους καλύτερους οιωνούς. Στο 11ο λεπτό ο Ομάρ Μαρμούς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Γερμανούς, ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λίγο. Στο 22ο λεπτό μετά από ένα γύρισμα ακριβείας στην γραμμή της εστίας του Νίκι Ντελβίν βρήκε τον Ντάντε Πολβάρα μπροστά στην εστία, και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το τελικό 2-1 για την Άιντραχτ διαμόρφωσε ο Ρόμπιν Κοχ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Φαρές Τσαϊμπί, ο Πολωνός αμυντικός με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 των γηπεδούχων. 

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 3-2

Την ίδια ώρα, η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε μία σπουδαία νίκη εντός έδρας επί της Άστον Βίλα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Έρνεστ Μούτσι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Πάβελ Βσόλεκ με ένα εξαιτερικό σουτ στην κάτω αριστερή γωνία, έκανε το 1-0, μετά από την πάσα του Πάτρικ Καν. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ντουράν

Στο 26ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μούτσι, ενώ στο 38ο λεπτό η Άστον Βίλα ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ντιν. Το τελικό 3-2 για τη Λέγκια διαμόρφωσε ο Μόυτσι με σουτ μέσα από τη περιοχή.