Ο Μανούχος ορίστηκε να διευθύνει το Λέγκια Βαρσοβίας - Άστον Βίλα

Βαγγέλης Μανούχος

i

© Intime

Ο Μανούχος ορίστηκε να διευθύνει το Λέγκια Βαρσοβίας - Άστον Βίλα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:01 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 19.09.2023

Τον κορυφαίο αγώνα της καριέρας του είναι έτοιμος να διευθύνει ο Βαγγέλης Μανούχος, καθώς ορίστηκε για το Λέγκια Βαρσοβίας - Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Conference League.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λέγκια Βαρσοβίας και την Άστον Βίλα στην Πολωνία θα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League κι όπως ανακοίνωσε η UEFA, το συγκεκριμένο ματς θα διευθύνει ο Βαγγέλης Μανούχος. 

Επίσης, βοηθοί του θα είναι οι Νικολαΐδης, Ψαρρής, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Ευαγγέλου, Διαμαντόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρέφερι από την Αργολίδα ορίζεται για πρώτη φορά σε ματς ευρωπαϊκών ομίλων

Οι διαιτητές των ευρωπαϊκών αγώνων των Big-4

Γνωστούς έκανε η UEFA τους διαιτητές σε όλες τις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτής της εβδομάδας. Οπως είναι λογικό το ενδιαφέρον βρίσκεται στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και συγκεκριμένα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Europa League αλλά και του ΠΑΟΚ στο Conference League. 

Στο ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον (21/09, 22:00) η UEFA όρισε τον Εσθονό Κρίστο Τόβερ, ο οποίος στο VAR θα έχει τον Ισπανό, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ. Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γιόνας Γιαάνοβιτς.

Στο ματς του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ, ορίστηκε ο Άγγλος έμπειρο διαιτητής Γκρεγκ Πόουσον, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Σιμόν Μπένετ, Λι Μπετς και 4ο τον Τζον Μπρουκς. Στο VAR θα είναι οι επίσης Άγγλοι, Ντάρεν Ίνγκλαντ με βοηθό τον Πίτερ Μπανκς.

Στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ (21/09, 22:00), η UEFA όρισε τον 36χρονο Ολλανδό Άλαρντ Λίντουτ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του Λίντουτ, θα είναι οι Ρότζιερ Χόνιγκ, Πάτρικ Ίνια, 4ος ο Άλεξ Μπος και στο VAR οι Κλέι Ρούπερτι, Έρβιν Μπλανκ.

Τέλος, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι θα βρεθεί ο Ρουμάνος Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρμπου. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάι Μαρίκα και Ίμρε Λάζλο Μπούσι. Τέταρτος ρέφερι ορίστηκε ο Σεμπάστιαν Κολτέσκου. Όσον αφορά το VAR εκεί τοποθετήθηκε ο Κάταλιν Πόπε, ενώ AVAR, ο Αντρέι Τσιβουλέτε.