Τοπμέλερ: «Καλός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε τη νίκη και την πρωτιά»

Τοπμέλερ: «Καλός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε τη νίκη και την πρωτιά»

Μάνος Τσαλγατίδης 16:19 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 29.11.2023

Ο τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Ντίνο Τοπμέλερ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Στο μυαλό του δεν υπάρχει τίποτα άλλο από τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο.

Ο προπονητής της Άιντραχτ Ντίνο Τοπμέλερ, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι έχει έχει καλό προαίσθημα για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω καλό προαίσθημα για τη νίκη. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση.

Ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα είναι στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση να νικήσουμε.

Ο τεχνικός των Γερμανών δεν θέλησε ν’ αναφερθεί σε όσα έγιναν στο τέλος του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και απλά σχολίασε: «Ο καθένας αποφασίζει πως θα συμπεριφερθεί».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο αποχής των οπαδών της Άιντραχτ, με αφορμή τα επεισόδια στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τη Στουτγκάρδη, απάντησε: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας».