Στο πλευρό του Αϊτόρ οι Τζαβέλλας και Αραούχο: «Μείνε δυνατός φίλε»

Αϊτόρ & Αραούχο

i

©Intime

Στο πλευρό του Αϊτόρ οι Τζαβέλλας και Αραούχο: «Μείνε δυνατός φίλε»

Κώστας Τόπας 09:04 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 02.05.2023

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας και Σέρχιο Αραούχο στέκονται δίπλα στον στον Αϊτόρ του οποίου η σύζυγος απέβαλε, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα μέσα από τα social media.

Ο Καταλανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε μέσω των social media πως η σύζυγος του απέβαλλε στο κορίτσι που κυοφορούσε. Πρόκειται για μία πολύ άσχημη εξέλιξη για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανυπομονούσε να γίνει πατέρας.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» περνάει δύσκολες ώρες, με τους Γιώργο Τζαβέλλα και Σέρχιο Αραούχο να σπεύδουν να του συμπαρασταθούν. Οι παίκτες της ΑΕΚ θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, μέσω social media, στον Αϊτόρ με τον με τον Αραούχο να γράφει «Μείνε δυνατός φίλε» και τον Έλληνα στόπερ «κουράγιο».

Το μήνυμα του Γιώργου Τζαβέλλα

Το μήνυμα του Αϊτόρ: «Καλησπέρα σε όλους. Με μεγάλη θλίψη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χάσαμε το παιδί που περιμέναμε. Είμαστε διαλυμένοι και από τώρα και για πάντα ότι η Zoe, όπου και να είναι, πάντα θα μας προσέχει. Η μαμά είναι καλά και το μόνο που ζητάμε είναι σεβασμό σε αυτή δύσκολη στιγμή».