Η Αλ Νασρ διέψευσε ότι ο Κριστιάνο θα είναι πρεσβευτής για το Μουντιάλ του 2030
i

Ρονάλντο/©AlNassr

Η Αλ Νασρ διέψευσε ότι ο Κριστιάνο θα είναι πρεσβευτής για το Μουντιάλ του 2030

Κώστας Τόπας 11:12 - 11.01.2023

Με ανακοίνωσή της στα social media, η Αλ Νασρ ξεκαθάρισε ότι στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν προβλέπεται να αναλάβει ρόλο «πρεσβευτή» για το Μουντιάλ του 2030.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να κερδίσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ ως πρεσβευτής για την υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει η ομάδα του, Αλ Νασρ.

Ο επίσημος λογαριασμός του σαουδαραβικού συλλόγου βγήκε για να διαψεύσει επίσημα αυτά τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι το συμβόλαιο του Ρονάλντο δεν περιλαμβάνει καμία υποχρέωση σχετικά με την προώθηση του Μουντιάλ του 2030, όπου η Σαουδική Αραβία από κοινού με Αίγυπτο και Ελλάδα προσανατολίζεται να υποβάλλει επίσημη υποψηφιότητα.

«Η Αλ Νασρ θα ήθελε να διευκρινίσει με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον σύλλογο, πως δεν περιλαμβάνουν δεσμεύσεις για καμία υποψηφιότητα για Μουντιάλ. Ο κύριος στόχος του είναι να δουλέψει με τους συμπαίκτες του για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», αναφέρει χαρακτηριστικά.