O Γιάσμιν Κούρτιτς βαδίζει στα χνάρια του Ρονάλντο...

O Γιάσμιν Κούρτιτς βαδίζει στα χνάρια του Ρονάλντο...

Sportal newsroom 20:27 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 10.01.2023

Δημοσίευμα από τη Σλοβενία υποστηρίζει πως ο Γιάσμιν Κούρτιτς... βαδίζει στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σλοβένος χαφ έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, αφού η ασυμφωνία στα οικονομικά οδήγησε τον ποδοσφαιριστή στην πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, ο δρόμος του φαίνεται πως θα είναι ο ίδιος με αυτόν του... Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο 34χρονος μέσος μοιάζει να θέλει να ταξιδέψει προς Σαουδική Αραβία μεριά. Όπως αναφέρει το «Sportsklub», ο έμπειρος παίκτης βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών συλλόγων της Μέσης Ανατολής και ο ίδιος αναμένεται να εξετάσει τις εναλλακτικές του.

Αυτές μάλιστα περιλαμβάνουν και ομάδες από την Τουρκία, αφού δεν είναι λίγες εκείνες οι οποίες παρακολουθούν την περίπτωση του Κούρτιτς. Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με το δημοφιλές Μέσο, είναι πως παίκτης δεν πρόκειται να μείνει με τίποτα στον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού έχει ενοχληθεί αρκετά με τη συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου.

Ο Κούρτιτς αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους - αν όχι τον κορυφαίο - ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν, όμως η φετινή χρονιά δεν είναι επ' ουδενί ίδια με την φετινή. Σε αυτό συνέβαλε και το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο, με αποτέλεσμα το τελευταίο του ματς να είναι στις 30 Οκτωβρίου του 2022, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.