Εκπλήξεις στην αποστολή από Λουτσέσκου!
i

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου / © Intime

Εκπλήξεις στην αποστολή από Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 22:42 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 09.01.2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή (10/1, 21:00) ρεβάνς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα τρεις παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στους ήδη γνωστούς απόντες, Μάριο Τσαούση, Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάσμιν Κούρτιτς, προστέθηκαν τα ονόματα του Τόμας Μουργκ και του Νικολάς Κουαλιάτα που τέθηκαν νοκ άουτ για τη ρεβάνς με την Καλαμάτα.

Στην αποστολή μάλιστα μπήκαν οι Σελιμάι, Ρικάρντο και Στέφανος Τζίμας, που αποτελούν κομμάτι του ΠΑΟΚ Β.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς του 0-2 της Μεσσηνίας, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στατικές φάσεις.Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί ο Δικέφαλος κόντρα στην Καλαμάτα.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση στο γόνατο κι αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες λόγω κάκωσης.

Η μαγνητική του Τόμας Μουργκ έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του Αυστριακού υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Ο Μάριος Τσαούσης βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.