Ούτε στα ερασιτεχνικά, ο Κριστιάνο και η Αλ Νασρ έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αποδυτήρια που έμοιαζαν με αίθουσα συνεδριάσεων (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ούτε στα ερασιτεχνικά, ο Κριστιάνο και η Αλ Νασρ έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αποδυτήρια που έμοιαζαν με αίθουσα συνεδριάσεων (vid)

Κώστας Τόπας 08:32 - 28.08.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Σάντιο Μανέ και οι υπόλοιποι αστέρες της Αλ Νασρ έπρεπε να... υποστούν τραγικές καταστάσεις στον αγώνα με την Αλ Φατέχ.

Η Saudi Pro League συνεχίζει να καταβάλλει τεράστιους μισθούς και αμοιβές σε μια σειρά παικτών υψηλού προφίλ, με τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες να έχουν φαινομενικά απεριόριστο προϋπολογισμό δεδομένου ότι ελέγχονται κυρίως από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, μερικές από τις μικρότερες ομάδες στην κορυφαία κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας δεν έχουν το ίδιο επίπεδο οικονομικών και διευκολύνσεων.

Η Αλ Νασρ έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στην Αλ Φατέχ το βράδυ της Παρασκευής (25/08), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Σαντιό Μανέ να σκοράρει κι αυτός δύο φορές, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα τους να πάρει τη νίκη με 5-0 και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια, οι αστέρες της Αλ Νασρ αντίκρισαν άσχημες καταστάσεις πριν το ματς και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια του γηπέδου «Prince Abdullah Bin Jalawi». Συγκεκριμένα τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, ήταν κάθε άλλο παρά υπερσύγχρονο και οι φανέλες της Αλ Νασρ ήταν απλωμένα σε καρέκλες που έμοιαζαν σαν να ήταν από κάποια αίθουσα συνεδριάσεων.

Ολα αυτά τη στιγμή που τα αποδυτήρια της Αλ Νασρ είναι απίστευτα ευρύχωρα, με άνετα καθίσματα και κομψό σχεδιασμό. Ωστόσο, σαφώς δεν βρίσκονται όλα τα κλαμπ στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.