Κριστιάνο: «Η Saudi League θα βελτιωθεί κι άλλο και θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Κριστιάνο: «Η Saudi League θα βελτιωθεί κι άλλο και θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο» (vid)

Κώστας Τόπας 08:45 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 26.08.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για το χατ-τρικ που πέτυχε αλλά και για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, επαναλαμβάνοντας ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Αφού πέτυχε χατ τρικ -και ασίστ- στη νίκη με 5-0 της Αλ Νασρ επί της Αλ Φατέχ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε το γεγονός ότι η ομάδα του ενισχύθηκε και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είναι η πρώτη μας νίκη και ξέραμε ότι ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και που η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα ενισχύθηκε», είπε ο διεθνής Πορτογάλος στη συνέντευξη που ακολούθησε μετά τον αγώνα.

Ο Οτάβιο και ο Λαπόρτ έκαναν το ντεμπούτο τους για την Αλ Νασρ και ο Σαντιό Μανέ σκόραρε δύο φορές. Σημάδια της εξέλιξης του σχηματισμού υπό τις διαταγές του Λουίς Κάστρο, διαβεβαίωσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η ομάδα βελτιώνεται, παιχνίδι με παιχνίδι, οι νέοι παίκτες έρχονται να δώσουν περισσότερη ποιότητα. Εγώ, ο Σάντιο Μανέ και ο Γκαρίμπ κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι μπροστά αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά».

Κλείνοντας, ο «CR7» ενίσχυσε την ιδέα ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα κάνει ακόμη ένα άλμα πολύ σύντομα: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Αραβία, ο κόσμος με καλωσορίζει πολύ καλά, το ποδόσφαιρο εξελίσσεται, παίκτες εξαιρετικής ποιότητας έρχονται εδώ και νομίζω ότι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο .Βήμα-βήμα ο δρόμος φτιάχνεται και είμαι πολύ χαρούμενος που με καλοδεχτούν σε όλα τα γήπεδα».