Εκστασιασμένοι στην Σαουδική Αραβία με τον Σαλάχ: Οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ φόρεσαν μάσκες με το πρόσωπο του Αιγύπτιου

Οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ

Εκστασιασμένοι στην Σαουδική Αραβία με τον Σαλάχ: Οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ φόρεσαν μάσκες με το πρόσωπο του Αιγύπτιου

Κώστας Τόπας 14:43 - 25.08.2023

Οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως είναι εκστασιασμένοι με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ στην ομάδα τους κι έτσι μάσκες με το πρόσωπο του «Φαραώ» σε αγώνα.

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως έχει βαλθεί να κάνει ακόμη μία μεταγραφή που θα ταράξει τα «νερά». Αυτή τη φορά, με την απόκτηση Μοχάμεντ Σαλάχ. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ο Αιγύπτιος είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο η Λίβερπουλ είχε τον τελευταίο λόγο καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως ρωτήθηκε για το μέλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού στο «Άνφιλντ», με τον Γερμανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για τον «Φαραώ» από την Αλ Ιτιχάντ, τονίζοντας μάλιστα πως ο ποδοσφαιριστής είναι 100% αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ.

Απαντες στην Σαουδική Αραβία είναι τρελαμένοι με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από το ύψος του συμβολαίου, που του προσέφεραν με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 80.000.000 ευρώ, αλλά κι από το γεγονός ότι οι οπαδοί είναι εκστασιασμένοι με τον 31χρονο αστέρα. Γι' αυτό άλλωστε στον χθεσινό (24/08) αγώνα της Αλ Ιτιχάντ κόντρα στην Αλ Ριάντ, οπαδοί της ομάδας εμφανίστηκαν φορώντας μάσκες με το πρόσωπό του και έγιναν viral.