Το ξέκοψε για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ ο Κλοπ: «Δεν έχουμε καμία πρόταση, ο Μο είναι αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ»

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Το ξέκοψε για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ ο Κλοπ: «Δεν έχουμε καμία πρόταση, ο Μο είναι αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ»

Κώστας Τόπας 12:13 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 25.08.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το μέλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού στο «Άνφιλντ», με τον Γερμανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για τον «Φαραώ» από την Αλ Ιτιχάντ, τονίζοντας μάλιστα πως ο ποδοσφαιριστής είναι 100% αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ.

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως έχει βαλθεί να κάνει ακόμη μία μεταγραφή που θα ταράξει τα «νερά». Αυτή τη φορά, με την απόκτηση Μοχάμεντ Σαλάχ. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ο Αιγύπτιος είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο η Λίβερπουλ είχε τον τελευταίο λόγο καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Οι «Reds» από την πλευρά τους δεν έχουν καμία διάθεση να πωλήσουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην Αλ Ιτιχάντ, με την αγγλική ομάδα να δηλώνει πως δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με τους Σαουδάραβες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τη σειρά του ρωτήθηκε για το μέλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού στο «Άνφιλντ», με τον Γερμανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για τον «Φαραώ», τονίζοντας μάλιστα πως ο ποδοσφαιριστής είναι 100% αφοσιωμένος στην Λίβερπουλ.

«Δεν έχουμε προσφορά. Ο Μο Σαλάχ είναι παίκτης της Λίβερπουλ και για όλα αυτά που κάνουμε είναι απαραίτητος. Ακόμα κι αν υπήρχε κάτι, η απάντηση θα ήταν όχι. Ο Μο είναι 100% αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει τίποτα για να μιλήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στα πιθανά σενάρια αποχώρησης του Μοχάμεντ Σαλάχ από το «Άνφιλντ».