Επανέρχεται για Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ

Μοχάμεντ Σαλάχ

Επανέρχεται για Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ

Ιάσονας Τσίλης 12:45 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 24.08.2023

Δεν φαίνεται να τα παρατάει η Αλ Ιτιχάντ, η οποία επιμένει για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ, παρά το αρχικό... άκυρο του παίκτη.

Αποφασισμένη να εντάξει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο δυναμικό της είναι η Αλ Ιτιχάντ, με τους Σαουδάραβες να κυνηγούν τον Αιγύπτιο... μέχρι τέλους και σύμφωνα με πληροφορίες να ετοιμάζουν πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον «φαραώ».

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η ομάδα της Αραβίας, φημολογούνταν ότι θα καταθέσει πρόταση 180 εκατομμυρίων για τον αστέρα της Λίβερπουλ. Ο παίκτης θα λάμβανε 90 εκατομμύρια το χρόνο και η ομάδα 60.

Την ίδια μέρα ωστόσο, ο ατζέντης του Σαλάχ, Ραμί Άμπας έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ, για χάρη της Αλ Ιτιχάντ. Ο Άμπας λοιπόν, ξεκαθάρισε πως αν ήθελε ο εκπρόσωπος του να αποχωρήσει φέτος, τότε δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του την περσινή χρονιά.

«Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από τη Λίβερπουλ φέτος, δεν θα ανανεώναμε το συμβόλαιο με τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μοχάμεντ παραμένει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άμπας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Αλ Ιτιχάντ συνεχίζει την καριέρα του και ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από το «Άνφιλντ» έπειτα από μια πενταετία και οι «κόκκινοι» έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 47 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Ιτιχάντ απέσπασε και την υπογραφή των Καρίμ Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ και Ζότα.

Βέβαια, με τις... φουρτούνες στη σχέση του προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο με τον Καρίμ Μπενζεμά, γίνεται αντιληπτό, ότι υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ο Γάλλος απ' το σύλλογο. Στην περίπτωση αυτή, η ομάδα ίσως κινηθεί πιο έντονα για την απόκτηση του Σαλάχ, καθώς θα πρέπει να καλυφθούν από κάποιον τα γκολ του πρώην επιθετικού της Ρεάλ.

Πάντως, οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Αιγύπτιος απ' το νησί δεν είναι πολλές, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ.