Ο ατζέντης του Σαλάχ έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Αιγύπτιου από τη Λίβερπουλ

Μοχάμεντ Σαλάχ

Ο ατζέντης του Σαλάχ έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Αιγύπτιου από τη Λίβερπουλ

Κώστας Τσιακλής 16:20 - 07.08.2023

Ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ, Ραμί Άμπας, έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αιγύπτιο να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ.

Ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ, Ραμί Άμπας, έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ για χάρη της Αλ Ιτιχάντ. Ο Άμπας λοιπόν ξεκαθάρισε πως αν ήθελε ο εκπρόσωπος του να αποχωρήσει φέτος τότε δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του την περσινή χρονιά. 

Η Αλ Ιτιχάντ θέλει να πυροδοτήσει ακόμα μια «βόμβα» αφού επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της και τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού οι Σαουδάραβες είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν μία εξωπραγματική πρόταση η οποία ενδέχεται να τον δελεάσει. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ σκοπεύουν να προσφέρουν 180 εκατομμύρια ευρώ για μία διετία στον «Φαραώ» ώστε ο τελευταίος να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο Ατζέντης του Σαλάχ ήρθε να βάλει νωρίς τέλος στα σενάρια. Συγκεκριμένα ο Ραμί Άμπας ξεκαθάρισε πως αν ήθελε ο εκπρόσωπος του να αποχωρήσει φέτος από τους «κόκκινους» τότε δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του την περσινή χρονιά. «Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από τη Λίβερπουλ φέτος, δεν θα ανανεώναμε το συμβόλαιο με τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μοχάμεντ παραμένει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άμπας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Αλ Ιτιχάντ συνεχίζει την καριέρα του και ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από το «Άνφιλντ» έπειτα από μια πενταετία και οι «κόκκινοι» έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 47 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Ιτιχάντ απέσπασε και την υπογραφή των Καρίμ Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ και Ζότα.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ζήτησε από τον Γκουαρδιόλα να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι για την Μπαρτσελόνα
PREMIER LEAGUE

10:34 - 07.08.2023

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ζήτησε από τον Γκουαρδιόλα να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι για την Μπαρτσελόνα

Να αποχωρήσει άμεσα από την Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως επιθυμεί ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος φρόντισε να το ξεκαθαρίσει και στον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Σαλάχ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2017 όταν και αποκτήθηκε από τη Ρόμα με 42 εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά τα χρόνια ο Αιγύπτιος είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ αφού μετράει 186 γκολ και 79 ασίστ σε 305 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Φυσικά ο Σαλάχ κατέκτησε όλα τα δυνατά τρόπαια μέχρι στιγμής με τη Λίβερπουλ και θα επιδιώξει φέτος να πάρει και το Europa League