Πάει για το μεγάλο «μπαμ» η Αλ Ιτιχάντ: Δίνει 180 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Σαλάχ

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

Naomi Baker/Getty Images

Πάει για το μεγάλο «μπαμ» η Αλ Ιτιχάντ: Δίνει 180 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια στον Σαλάχ

Κώστας Τόπας 09:41 - 07.08.2023

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα έχει σύντομα στα χέρια του πρόταση… 180 εκατομμυρίων για μία διετία από την Αλ Ιτιχάντ!

Ακόμη μία μεταγραφή ποδοσφαιρικού αστέρα στην Σαουδική Αραβία φαίνεται πως είναι στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά, τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν στην Premier League, δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως η Αλ Ιτιχάντ επιχειρεί να ενεργοποιήσει μία «βόμβα» με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Οι Σαουδάραβες επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Αιγύπτιο αστέρα γι' αυτό και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν μία εξωπραγματική πρόταση η οποία ενδέχεται να τον δελεάσει. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ σκοπεύουν να προσφέρουν 180 εκατομμύρια ευρώ για μία διετία στον «Φαραώ» ώστε ο τελευταίος να πει το πολυπόθητο «ναι».

Για την ώρα πάντως, στα γραφεία της Λίβερπουλ δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση από τους Σαουδάραβες. Αν κι εφόσον αυτό το σενάριο ισχύει, τότε οι «Reds» θα πρέπει να… ανησυχούν για κάποια εξέλιξη που σαφώς δεν περίμεναν.