Οι προβλέψεις του Μάικλ Όουεν για τη νέα σεζόν της Premier League

Μάικλ Όουεν

i

©PrtScr

Οι προβλέψεις του Μάικλ Όουεν για τη νέα σεζόν της Premier League

Κώστας Τσιακλής 21:31 - 05.08.2023

Ο θρύλος του Αγγλικού ποδοσφαίρου, Μάικλ Όουεν, έκανε τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν της Premier League.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ, Μάικλ Όουεν, έκανε τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν της Premier League. Ο Άγγλος θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι θα διατηρήσει για ακόμα μια φορά τα σκήπτρα της. Οι προβλέψεις του για τετράδα και υποβιβασμό.

Η Premier League βρίσκεται προ των πυλών και οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν. Ένας από αυτούς που παρέθεσαν δημόσια την απόψη τους είναι ο Μάικλ Όουεν. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ (μεταξύ άλλων) πιστεύει πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα οδηγήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην τέταρτη διαδοχική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση ο Όουεν τοποθέτησε την Άρσεναλ ενώ τις υπόλοιπες θέσεις της τετράδας καταλαμβάνουν η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην Άγγλος επιθετικός βλέπει την Τσέλσι να έχει μεγάλη βελτίωση, η οποία όμως δεν θα είναι αρκετή για να της δώσει κάτι παραπάνω από την 5η θέση.

Παρέα με την Τσέλσι στο Europa League σύμφωνα με τον Όουεν θα πάει η Άστον Βίλα, με τη Νιούκαστλ να μένει στην 7η θέση που ίσως οδηγήσει στο Conference League. Όσο αφορά την Τότεναμ, ο 43χρονος την τοποθετεί στην 9η θέση πίσω και από τη Μπράιτον. Τη δεκάδα του Όουεν κλείνει η Μπρέντφορντ.

Στη μάχη του υποβιβασμού ο Όουεν πιστεύει ότι οι δύο από τις τρείς νεοφώτιστες ομάδες θα επιστρέψουν άμεσα στη Championship. Η μόνη που θα διασωθεί είναι η Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί. Μαζί με τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λούτον, ο Όουεν θεωρεί πως θα υποβιβαστεί και η Γουλβς.

Αναλυτικά η βαθμολογία που έδωσε ο Όουεν:

1) Μάντσεστερ Σίτι

2) Άρσεναλ

3) Λίβερπουλ

4) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

5) Τσέλσι

6) Άστον Βίλα

7) Νιούκαστλ

8) Μπράιτον

9) Τότεναμ

10) Μπρέντφορντ

11) Γουέστ Χαμ

12) Έβερτον

13) Νότιγχαμ Φόρεστ

14) Φούλαμ

15) Κρίσταλ Πάλας

16) Μπέρνλι

17) Μπόρνμουθ

18) Γουλβς

19) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

20) Λούτον