Τρομερή γκάφα από τον Ονάνα κι ασύλληπτο γκολ από το κέντρο από τον Σοτοκά (vid)

Φλοριάν Σοτοκά και Αντρέ Ονάνα

i

PrtScr

Τρομερή γκάφα από τον Ονάνα κι ασύλληπτο γκολ από το κέντρο από τον Σοτοκά (vid)

Κώστας Τόπας 15:18 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 05.08.2023

Ο Φλοριάν Σοτοκά πέτυχε ενδεχομένως το γκολ της χρονιάς από την μεσαία γραμμή, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Βαράν αλλά και του Ονάνα που ήταν μακριά από την εστία του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρει τις δυνάμεις της με τη Λανς στο «Ολντ Τράφορντ» σε φιλικό προετοιμασίας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν της Premier League. Πριν την αναμέτρηση, τα φώτα συγκέντρωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων», Ράσμους Χόιλουντ.

Ο 20χρονος επιθετικός ταξίδεψε στην πόλη του Μάντσεστερ για τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5+1 ετών. ο 20χρονος Δανός στράικερ είχε την ευκαιρία να συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Λανς. Οπως ήταν λογικό οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» σηκώθηκαν από τα καρεκλάκια τους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα προκειμένου να καλωσορίσουν τον Χόιλουντ, ο οποίος όπως φάνηκε κι από τις αντιδράσεις του έμεινε άναυδος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν.

Οπως από τις θέσεις τους σηκώθηκαν και οι φίλοι της Λανς που βρίσκονται στο «Ολντ Τράφορντ» όταν είδαν τον Φλοριάν Σοτοκά να πετυχαίνει το γκολ της χρονιάς! Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ασυνεννοησία του Ντάλοτ με τον Βαράν, ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα μακρινό βολέ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής την έστειλε στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Αντρέ Ονάνα ήταν εκτός εστίας.