«Σεισμός» στο «Ολντ Τράφορντ»: Καθολική αποθέωση για τον Χόιλουντ (vids)
i

PrtScr

«Σεισμός» στο «Ολντ Τράφορντ»: Καθολική αποθέωση για τον Χόιλουντ (vids)

Κώστας Τόπας 14:56 - 05.08.2023

Ο Ράσμους Χόιλουντ πάτησε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» με το κοινό των «κόκκινων διαβόλων» να τον αποθεώνει.

Ο Ράσμους Χόιλουντ αποτελεί κι επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έβγαλε περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αταλάντα. Ο 20χρονος επιθετικός ταξίδεψε στην πόλη του Μάντσεστερ για τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5+1 ετών.

«Μόλις μίλησα με τον προπονητή, ήξερα ότι αυτό το περιβάλλον θα ήταν τέλειο για την εξέλιξή μου· απολαμβάνω την ευκαιρία να δουλέψω με έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων».

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου (05/08) ο 20χρονος Δανός στράικερ είχε την ευκαιρία να συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Λανς. Οπως ήταν λογικό οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» σηκώθηκαν από τα καρεκλάκια τους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα προκειμένου να καλωσορίσουν τον Χόιλουντ, ο οποίος όπως φάνηκε κι από τις αντιδράσεις του έμεινε άναυδος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν.