Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Ράσμους Χόιλουντ και τον παρουσίασε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)

Ράσμους Χόιλουντ

i

© Manchester United FC

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Ράσμους Χόιλουντ και τον παρουσίασε μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:43 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 05.08.2023

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ράσμους Χόιλουντ στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έλαβε τέλος, με την ομάδα της Αγγλίας να ανακοινώνει κι επίσημα τον Δανό επιθετικό.

Ο Ράσμους Χόιλουντ αποτελεί κι επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Δανό επιθετικό της Αταλάντα να «ντύνεται» στα κόκκινα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας, το ποσό της μεταγραφής ξεπέρασε τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Τις τελευταίες ώρες, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην πόλη του Μάντσεστερ για τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5+1 ετών. 

Η Γιουνάιτεντ έδωσε μεγάλη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον 20χρόνο αλλά οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήταν αυτοί που τελικά βγήκαν νικητές. Η Premier League ξεκινάει σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ να αγωνίζεται τη Δευτέρα 14 Αυγούστου εντός έδρας με τη Γουλβς. Ο Ολλανδός προπονητής σίγουρα θα ελπίζει να έχει τον Δανό στη διάθεση του για την πρεμιέρα και γιατί όχι και στη βασική ενδεκάδα. 

Ο Ράσμους Χόιλουντ πήγε στην Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι από την Στούρμ Γκράτς έναντι 17,2 εκατομμυρίων ευρώ και ήταν βασικός σε πολλά παιχνίδια στην ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι, παίρνοντας τη θέση του Ντουβάν Ζαπάτα που είχε και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Χόιλουντ στην πρώτη του χρονιά στην Ιταλία πέτυχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο, αριθμοί όμως που ήταν αρκετοί για να δελεάσουν τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Η μεταγραφή του έχει ήδη φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο των «Μπεργκαμάσκι» με τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ να έρχεται ουσιαστικά ως αντικαταστάτης του από την Αλμερία με το ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα με τον Αντονί Μαρσιάλ, για τον οποίο εφόσον έρθει μια ικανοποιητική προσφορά μάλλον θα πωληθεί.

Μάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ έκανε την πρώτη του βόλτα στο «Ολντ Τράφορντ», λίγα λεπτά πριν την έναρξη του φιλικού κόντρα στη Λανς.