Απίθανος Κριστιάνο: Εχει σκοράρει 840 γκολ με κάθε τρόπο, ακόμα και με τα... γεννητικά του όργανα (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Απίθανος Κριστιάνο: Εχει σκοράρει 840 γκολ με κάθε τρόπο, ακόμα και με τα... γεννητικά του όργανα (vid)

Sportal newsroom 15:09 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 04.08.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γράψει ιστορία, έχοντας σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο. Ακόμα και με τα... γεννητικά του όργανα.

H Αλ Νασρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Ζαμάλεκ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αραβικών Συλλόγων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει γι' ακόμη μία φορά δίχτυα. Ο Γκιλάν Κονάν έβγαλε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή εκεί όπου περίμενε ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας για να κάνει την κεφαλιά με εντυπωσιακό άλμα και να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αυτό ήταν το 840ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλούσια καριέρα του, το δεύτερο στα τρία τελευταία παιχνίδια αυτή τη σεζόν και το 16ο σε 22 παιχνίδια για την Αλ Νασρ. Αυτό όμως που αξίζει ιδιαίτερη αναφορά είναι ότι ο «CR7» έχει πετύχει συνολικά 300 γκολ χωρίς το δεξί του πόδι, δηλαδή το καλό του.

Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει 154 με το αριστερό πόδι, 144 με το κεφάλι, ένα με το μπράτσο κι ένα ακόμη γκολ με το... πέος. Αυτό το γκολ ήταν σε έναν αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα στην πρώτη θητεία του Πορτογάλου αστέρα στους «κόκκινους διαβόλους». Επειτα από μια σέντρα από τον συμπαίκτη του Όουεν Χάργκρειβς, η μπάλα προσγειώθηκε στο Κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος με τη βοήθεια του γεννητικού του οργάνου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.