Ο Κριστιάνο «πέταξε» και σκόραρε με εντυπωσιακή κεφαλιά το 840ο γκολ της καριέρας του (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Κριστιάνο «πέταξε» και σκόραρε με εντυπωσιακή κεφαλιά το 840ο γκολ της καριέρας του (vids)

Κώστας Τόπας 09:08 - 04.08.2023

Με τρομερό άλμα και με εντυπωσιακή κεφαλιά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 840ο γκολ της καριέρας του.

H Αλ Νασρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Ζαμάλεκ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αραβικών Συλλόγων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει γι' ακόμη μία φορά δίχτυα.

Η ομάδα της Αιγύπτου προηγήθηκε στο 53' έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αχμέντ Σαγιέντ, ωστόσο η ομάδα του Πορτογάλου αστέρα αλλά και του Σαντιό Μανέ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του αγωνιζόμενος στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Γκιλάν Κονάν έβγαλε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή εκεί όπου περίμενε ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας για να κάνει την κεφαλιά με εντυπωσιακό άλμα και να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αυτό ήταν το 840ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλούσια καριέρα του, το δεύτερο στα τρία τελευταία παιχνίδια αυτή τη σεζόν και το 16ο σε 22 παιχνίδια για την Αλ Νασρ. Πλέον έχει συνολικά 300 γκολ χωρίς το δεξί του πόδι, δηλαδή το καλό του.

Η Αλ Νασρ ξεκινά τη νέα σεζόν της Σαουδικής Pro League ενάντια στην Αλ Ιτιφάκ που διοικείται από τον Στίβεν Τζέραρντ και με τις νέες μεταγραφές Τζόνταν Χέντερσον και Μούσα Ντεμπελέ.