Το αντίο του Γκαμπιαντίνι στη Σαμπντόρια: Σας ευχαριστώ, θα σας έχω για πάντα μαζί μου»

Μανόλο Γκαμπιαντίνι

Το αντίο του Γκαμπιαντίνι στη Σαμπντόρια: Σας ευχαριστώ, θα σας έχω για πάντα μαζί μου»

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι με ανάρτησή του στα social media θέλησε να πει με τον δικό του τρόπο το τελευταίο αντίο στη Σαμπντόρια.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Αλ Νασρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τον Ιταλό επιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο πρώην επιθετικός της Νάπολι αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος ύστερα από ένα μήνα στην Αλ Νασρ αποφάσισε να αποχωρήσει για λογαριασμό της Γαλατασαράι.

Ο Ιταλός επιθετικός την περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγταψε 36 εμφανίσεις με την ομάδα της Γένοβας, πετυχαίνοντας επτά γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ. Στο παρελθόν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Αταλάντα, Γιουβέντους, Μπολόνια, Νάπολι και Σαουθάμπτον.

Έτσι ο Γκαμπιαντίνι θέλησε να αποχαιρετήσει τη Σαμπντόρια με μία ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. 

Αναλυτικά όσα έλεγε η ανάρτηση το Ιταλού επιθετικού: 

«Μέχρι τώρα με ξέρετε καλά: Δεν είμαι ο τύπος για που μιλάει πολύ. Γι' αυτό θέλω απλώς να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ευχαριστώ που με καλωσορίσατε πριν από δέκα χρόνια και αμέσως με κάνατε να αναπνεύσω έναν αέρα σπιτιού. Ευχαριστώ για τη στοργή, τη ζεστασιά, το πάθος που μου δείχνατε πάντα. Στόχοι, νίκες, ήττες. Χαρές, πόνοι, ικανοποιήσεις. 

Ζήσαμε μαζί πολλές στιγμές, ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό μου, αλλά πάνω από όλα, στην καρδιά μου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους σκηνοθέτες και όλα τα παιδιά που δεν φαίνονται, τα οποία είναι φανταστικά. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές στιγμές, αλλά και στις πιο δύσκολες. 

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους από την οικογένειά μου για αυτά τα χρόνια που πέρασα μαζί τους. Αντίο Σαμπντόρια, αντίο Σαμπντοριάνι, θα σας έχω για πάντα μαζί μου»