Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς! Ο Μάουντ δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία (vid)
i

©PrtScr

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς! Ο Μάουντ δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία (vid)

Κώστας Τσιακλής 15:45 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 05.08.2023

Ο Μέισον Μάουντ δεν είχε και την καλύτερη έναρξη στο εντός έδρας ντεμπούτο του αφού έχασε την ευκαιρία της χρονιάς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρει τις δυνάμεις της με τη Λανς στο «Ολντ Τράφορντ» σε φιλικό προετοιμασίας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν της Premier League. Πριν την αναμέτρηση, τα φώτα συγκέντρωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων», Ράσμους Χόιλουντ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως δύο στιγμές έμελλε να παγώσουν το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε στο «Όλντ Τράφορντ». Η μια ήταν η φάση που η Λανς προηγήθηκε στο σκορ με το ασύλληπτο γκολ του Φλοριάν Σοτοκά από τη μεσαία γραμμή και η άλλη ήταν η αδιανόητη χαμένη ευκαιρία του Μέισον Μάουντ.

Συγκεκριμένα στο 14’ της αναμέτρησης με το σκορ στο 0-0, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκδήλωσε μια άψογη επίθεση έπειτα από συνεργασία των Ντιόγκο Νταλότ, Μάρκους Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες, με τον τελευταίο να βγάζει σε θέση βολής τους Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Μέισον Μάουντ. Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός θέλησε να σιγουρέψει το γκολ και πάσαρε στον Μάουντ, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στην ανηπεράσπιστη εστία των Γάλλων. Κάπως έτσι ο Άγγλος δεν ξεκίνησε το εντός έδρας ντεμπούτο του με τον καλύτερο τρόπο και όπως ήταν λογικό η σχετική φάση έχει γίνει ήδη viral. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο:

Το γκολ της χρονιάς από τον Σοτοκά

Λίγο μετά τη χαμένη ευκαιρία της χρονιάς, είχαμε και το γκολ της χρονιάς από τον Φλοριάν Σοτοκά. Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ασυνεννοησία του Ντάλοτ με τον Βαράν, ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα μακρινό βολέ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής την έστειλε στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Αντρέ Ονάνα ήταν εκτός εστίας.