Ο Μπενζεμά απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ (vid)

Καρίμ Μπενζεμά

i

PrtScr

Ο Μπενζεμά απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Αλ Ιτιχάντ (vid)

Κώστας Τόπας 10:36 - 24.08.2023

Με ένα βίντεο στα social media, η Αλ Ιτιχάντ φρόντισε να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν για τον Καρίμ Μπενζεμά και τον τσακωμό του με τον Νούνο Εσπιρίτο.

Δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία έκαναν λόγο για ενδεχομένη αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από την Αλ Ιτιχάντ, μόλις δύο μήνες μετά την άφιξή του στον σύλλογο. Συγκεκριμένα, η «Al-Sharq Al-Awsat», αποκάλυψε ότι ο τεχνικός της ομάδας, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ενημέρωσε τη διοίκηση ότι ο Γάλλος δεν ταιριάζει στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει, ενώ τόνισε πως δεν ζήτησε εκείνος τη μεταγραφή του.

Το δημοσίευμα μάλιστα αποκάλυψε ότι ο άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε να γίνει αρχηγός της ομάδας, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε αρνητική απάντηση, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο να μην είναι οι καλύτερες δυνατές και το κλίμα να είναι κάθε άλλο παρά καλό.

Ωστόσο, όπως φαίνεται τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει, καθώς η Αλ Ιτιχάντ δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Καρίμ Μπενζεμά να είναι ευδιάθετος και να χαμογελάει στην κάμερα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο θέλησε να δείξει ότι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι άριστο και πως ο έμπειρος φορ απολαμβάνει τη θητεία του στην Αλ Ιτιχάντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρίμ Μπενζεμά μετράει δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ και παρότι δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, μοίρασε μια ασίστ στη νίκη με 3-0 επί της Αλ Ραίντ.