Αρχισαν τα ευτράπελα στην Σαουδική Αραβία: Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Ζότα, ένα μήνα μετά τις υπογραφές

Ζότα

i

©Al Ittihad

Αρχισαν τα ευτράπελα στην Σαουδική Αραβία: Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Ζότα, ένα μήνα μετά τις υπογραφές

Κώστας Τόπας 11:01 - 21.08.2023

Ο Zότα φέρεται ήδη να έχει ζητήσει την άμεση αποχώρηση του από την Αλ Ιτιχάντ μόλις ένα μήνα αφότου μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία από την Σέλτικ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός κέρδισε τη μετακίνησή του στη Μέση Ανατολή αφού πρωταγωνίστησε στη Σκωτία, όπου πέτυχε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν. Εντάχθηκε στην Αλ Ιτχάντ, στην οποία ήδη βρίσκεται ο Ενκολό Καντέ και ο Καρίμ Μπενζεμά, μετά από μεταγραφή αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ. Ενα ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο για την μεταγραφή ενός παίκτη.

Αλλά μετά από μόλις τέσσερις εμφανίσεις με την Αλ Ιτιχάντ, ο Ζότα πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος Μπουκαϊρί, ισχυρίζεται ότι ο εξτρέμ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Αλ Ιτιχάντ, χωρίς ωστόσο να δοθούν πρόσθετες πληροφορίες για τον λόγο της ξαφνικής απόφασής του.

Ο Ζότα αποχώρησε από τους πρωταθλητές Σκωτίας μετά από δύο χρόνια στον σύλλογο, αφού αρχικά εντάχθηκε ως δανεικός από την Μπενφίκα το 2021 πριν υπογράψει σε πενταετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι. Σημείωσε 15 γκολ και έδωσε 12 ασίστ την περασμένη σεζόν, καθώς η Σέλτικ κατέκτησε το τρεμπλ.