Έπος: Ο Μπενζεμά δεν ταιριάζει στο πλάνο του προπονητή της Αλ Ιτιχάντ και ο Γάλλος είναι στα… κάγκελα - «Δεν ζήτησα τη μεταγραφή του»

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Ittihad Club

Έπος: Ο Μπενζεμά δεν ταιριάζει στο πλάνο του προπονητή της Αλ Ιτιχάντ και ο Γάλλος είναι στα… κάγκελα - «Δεν ζήτησα τη μεταγραφή του»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:17 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 23.08.2023

Οι σχέσεις του τεχνικού της Αλ Ιτιχάντ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, με τον Γάλλο σούπερ σταρ, Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη Σαουδική Αραβία...

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έσκασε μία από τις μεγαλύτερες «βόμβες» αυτού του καλοκαιριού, όταν ο Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα στην Αλ Ιτιχάντ, αναζητώντας μια νέα εμπειρία.

Και παρότι πρόκειται για μια ιστορική κίνηση για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που κατέβαλε το ποσό των 600 εκατ. ευρώ (!), τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά με τον Γάλλο σούπερ σταρ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Al-Sharq Al-Awsat», ο τεχνικός της ομάδας, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ενημέρωσε τη διοίκηση ότι ο Καρίμ Μπενζεμά δεν ταιριάζει στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει, ενώ τόνισε πως δεν ζήτησε εκείνος τη μεταγραφή του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε να γίνει αρχηγός της ομάδας, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε αρνητική απάντηση, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο να μην είναι οι καλύτερες δυνατές και το κλίμα να είναι κάθε άλλο παρά καλό.

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο Μπενζεμά να ζητήσει να αποχωρήσει μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του. Ωστόσο, αυτό μοιάζει να είναι το πιο ακραίο σενάριο. Όπως και να 'χει, μια τέτοια κόντρα δεν είναι απίθανο να φέρει τις οποιεσδήποτε εξελίξεις...

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρίμ Μπενζεμά μετρά δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ και παρότι δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, μοίρασε μια ασίστ στη νίκη με 3-0 επί της Αλ Ραίντ.