Ξεκάθαρη η Λίβερπουλ: «Δεν πωλείται ο Σαλάχ»

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©Intime

Ξεκάθαρη η Λίβερπουλ: «Δεν πωλείται ο Σαλάχ»

Κώστας Τσιακλής 19:29 - 24.08.2023

Η στάση της Λίβερπουλ σχετικά με την πώληση του Μοχάμεντ Σαλάχ παραμένει αναλλοίωτη. Οι «κόκκινοι» δηλώνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Αιγύπτιο άσο.

Η Αλ Ιτιχάντ προσπαθεί εκ νέου να αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ ωστόσο η Λίβερπουλ φαίνεται ότι δεν θα λυγίσει. Σύμφωνα με κορυφαίους ρεπόρτερ του Νησιού, οι «κόκκινοι» δεν έχουν αλλάξει τη στάση τους και δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Αιγύπτιο άσο.

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται ότι δεν τα παρατάει εύκολα και προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι Σαουδάραβες κυνηγούν τον Αιγύπτιο... μέχρι τέλους και όπως αναφέρθηκε νωρίτερα ετοιμάζουν πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον «φαραώ». Μάλιστα κάποια άλλα δημοσιεύματα μέσα στην ημέρα έκαναν λόγο για συμφωνία του Σαλάχ με την Αλ Ιτιχάντ, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται. 

Η Λίβερπουλ μοιάζει να είναι ενήμεροι για τις προθέσεις των Σαουδάραβων και έτρεξαν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Σύμφωνα με κορυφαίους ρεπόρτερ της χώρας όπως ο Ντέιβιντ Ορνστέιν και ο Νιλ Τζόουνς, οι «κόκκινοι» δεν άλλαξαν τη στάση τους και επιμένουν ότι ο Σαλάχ δεν είναι προς πώληση. Όπως αναφέρεται μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση όμως η Λίβερπουλ θα αντισταθεί σε όποια προσφορά φτάσει στο Μέρσεϊσαϊντ. Τώρα αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση τόσο της Αλ Ιτιχάντ, όσο και του παίκτη σε αυτή την εξέλιξη.

Πάντως την προηγούμενη φορά που το όνομα του Σαλάχ συνδέθηκε για μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, ο ατζέντης του 31χρονου, Ραμί Άμπας έβαλε τέλος στα σενάρια. «Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από τη Λίβερπουλ φέτος, δεν θα ανανεώναμε το συμβόλαιο με τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μοχάμεντ παραμένει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άμπας.

Ποτσετίνο: «Δεν είναι έτοιμος ο Λάβια - Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»
PREMIER LEAGUE

19:04 - 24.08.2023

Ποτσετίνο: «Δεν είναι έτοιμος ο Λάβια - Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τη Λούτον και είπε πως ο Ρομέο Λάβια δεν είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα. Παράλληλα σχολίασε και το θέμα με τους πολλούς τραυματισμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Αλ Ιτιχάντ συνεχίζει την καριέρα του και ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε από το «Άνφιλντ» έπειτα από μια πενταετία και οι «κόκκινοι» έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 47 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Ιτιχάντ απέσπασε μεταξύ άλλων και την υπογραφή των Καρίμ Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ και Ζότα.