Ποτσετίνο: «Δεν είναι έτοιμος ο Λάβια - Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο: «Δεν είναι έτοιμος ο Λάβια - Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Κώστας Τσιακλής 19:04 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 24.08.2023

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τη Λούτον και είπε πως ο Ρομέο Λάβια δεν είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα. Παράλληλα σχολίασε και το θέμα με τους πολλούς τραυματισμούς.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Λούτον και αποκάλυψε πως ο Ρομέο Λάβια δεν είναι ακόμα έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα. Από την άλλη ο Μόισες Καϊσέδο πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των «μπλε». Στη λίστα με τις πολλούς τραυματισμούς προστέθηκε ο Μιχάιλο Μούντρικ.

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λούτον στο «Στάνφορντ Μπριτζ», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Premier League. Μοναδικός στόχος για τους «μπλε» είναι φυσικά η πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, κλήθηκε να σχολιάσει την ετοιμότητα των νέων προσθηκών και είπε πως ο Μόισες Καϊσέδο είναι έτοιμος να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, σε αντίθεση με τον Ρομέο Λάβια που θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες προετοιμασίας.

«Ο Μόισες είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Ο Λαβία, αφού τον αξιολογήσαμε, νομίζω ότι χρειάζεται ακόμα μερικές εβδομάδες για να είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα. Στην προετοιμασία του προσπαθεί να πιάσει τους συμπαίκτες του. Για τον Ρομέο πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες για να είναι με την ομάδα, αλλά με τον Μόι είμαστε έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε επίσης και τον τραυματισμό του Μιχάιλο Μούντρικ, που ναι μεν δεν είναι σοβαρός ωστόσο είναι αρκετός για να τον κρατήσει εκτός αγώνα. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Για τον Μιχάιλο είναι ένα μικρό πρόβλημα, νομίζω ότι ίσως σε λίγες μέρες να είναι πίσω, αλλά δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος για αύριο. Είμαστε απογοητευμένοι λόγω της κατάστασης για εκείνον όπου έπαιξε 45 λεπτά κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Είναι ένας παίκτης που ελπίζουμε να τον βοηθήσουμε να αποδώσει με τον τρόπο που πιστεύουμε ότι μπορεί να αποδώσει. Είμαστε λοιπόν απογοητευμένοι αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και μεγάλο θέμα. Πρέπει να περιμένουμε ίσως μια εβδομάδα, ή λίγες μέρες, για να τον έχουμε ξανά με την ομάδα».

Απών από το παιχνίδι θα είναι επίσης οι Μπενουίτ Μπαντιασίλ, Μάρκους Μπετινέλι, Τρέβοχ Τσάλομπα, Γουέσλι Φοφανά, Ρις Τζέιμς και Κρίστοφερ Ενκουνκού. Ο Ποτσετίνο μίλησε για το θέμα των πολλών τραυματισμών ωστόσο δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα αφού είπε: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερα όλα αυτά να συμβούν στην αρχή της σεζόν και μετά μπορούμε να γίνουμε συνεπείς, να έχουμε όλους τους παίκτες σε φόρμα και να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε καλύτερα και να κάνουμε την ομάδα πιο δυνατή όσο προχωράμε. Είναι αλήθεια ότι είμαστε λίγο άτυχοι με πολλά από τα θέματα και τα προβλήματα, αλλά είμαι θετικός και σίγουρα θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε καλά αύριο».