Η Τσέλσι φέρνει τερματοφύλακα από τις ΗΠΑ για αντικαταστάτη του Κέπα

Τζόρτζε Πέτροβιτς

i

©Photo by Jose L Argueta/ISI Photos/Getty Images

Η Τσέλσι φέρνει τερματοφύλακα από τις ΗΠΑ για αντικαταστάτη του Κέπα

Ορέστης Καδδάς 17:05 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 22.08.2023

Η Τσέλσι μετά τον δανεισμό του Κέπα στη Ρεάλ έψαχνε τερματοφύλακα για να υπάρξει ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτ Σάντσεθ και όπως όλα δείχνουν τον βρήκε στο πρόσωπο του Σέρβου Τζόρτζε Πέτροβιτς από τη Νιού Ίνκγλαντ Ρεβολούσιον του MlS

Η Τσέλσι τα έχει βρει σε όλα με τη Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον από το MLS για τον τερματοφύλακα Τζόρτζε Πέτροβιτς, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του αναπληρωματικού, πίσω από τον Ρόμπερτ Σάντσεθ, ο οποίος μετά τον δανεισμό του Κέπα στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει αυτός άμεσα στα γάντια του βασικού.

Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει σχεδόν 20 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους στους «Μπλε». Αυτό θα τον κάνει τη δεύτερη πιο ακριβή πώληση ομάδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες πίσω μόνο από τον Μιγκέλ Αλμιρόν που πήγε στη Νιουκάστλ από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για 24 εκατ. ευρώ. Ο Πέτροβιτς όπως και σχεδόν όλες οι μεταγραφές τις Τσέλσι θα υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και συγκεκριμένα μέχρι το 2030 με την δυνατότητα να ανανεώσει για έναν ακόμα. Ιατρικά αναμένεται να περάσει την Τετάρτη (23/8).

Ο 23χρόνος Σέρβος μάλιστα είχε πάει στην Αμερική το 2022 από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League, την Τσουκαρίτσκι.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Πέτροβιτς αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια, κρατώντας την εστία του ανέπαφη σε οχτώ από αυτά.

Γκουαρδιόλα: «Αμα ξοδεύαμε όσα η Τσέλσι θα με σκοτώνατε» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:57 - 19.08.2023

Γκουαρδιόλα: «Αμα ξοδεύαμε όσα η Τσέλσι θα με σκοτώνατε» (vid)

Σε συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα συζήτησε τα πολλά έξοδα της Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο. Ο Ισπανός πιστεύει ότι θα «σκοτωνόταν» αν είχε επενδύσει τόσα πολλά με τους Πολίτες την ίδια περίοδο.

Μένει να φανεί εάν όντως ο Σέρβος θα μείνει στην ομάδα ή αν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα προτιμήσει κάποια πιο έμπειρη λύση για αναπληρωματικό του Σάντσεθ.